Feng Shui: Tajne novogodišnjeg ukrašavanja

Novogodišnji praznici su dio godine kada najljepši ples izvode yin & yang energije okruženja. Vremenske prilike predstavljaju yin energiju ovog doba godine, a pregršt šarenih dekoracija, rasvjete, muzike, i radosne energije predstojećih praznika predstavlja yang energiju.

Ukrašavanje i dekoriranje domova i poslovnih prostora predstavlja fenomenalnu Feng Shui energiju jer s određenom pažnjom i namjerom postavljate dekoracije, unoseći radost u svoje prostore.

Što je najvažnije ?

1. Ulazna vrata – NOVE MOGUĆNOSTI

Predstvaljaju mjesto udaha čitave obitelji ili poslovnog prostora, dotok zdravlja i novca. Ulazna vrata jesu nove mogućnosti. Obavezno se potrudite da ih prelijepo dekorirate kako biste poželjeli dobrodošlicu svim novim i dobrim stvarima u Novoj godini.
,Neka samo sreća ulazi na moja ulazna vrata’ – afirmacija koju trebate izgovoriti kada završite dekoriranje ulaznih vrata.

2. Ulazni dio – WELCOME NOTE

Dobrodošlicu priredite jakom rasvjetom u ulaznom holu ili hodniku, kao i postavkom mini novogodišnjeg oltara sa svijećom u sredini obavezno. Ovaj dio prostora predstavlja mjesto gdje su sve vaše mogućnosti ušle i treba ih dočekati, kao i goste.

3. Novogodišnji bor/jelka – DRVO ŽELJA

Ono što želite da u novoj godini ispuni vaš dom, život i poslovni prostor, to i stavite na vaš bor/jelku.

Anđeli – da vam uvijek budu od pomoći jaki ljudi i Nebesa.
Jabuke – da vam se rađaju nove mogućnosti.
Novčići – da imate dobre prihode tijekom godine.
Srce – da aktivirate sve oblike ljubavi….itd.
I obavezno postavite lampice koje će stalno svijetliti jer rasvjeta na boru/jelki je moćan objekt koji se koristi za usmjeravanje energije prema nečemu što ste poželjeli da vam donese godina nova (yang).

4. Figura Djeda Mraza – DOBROTVOR

On je glavni u dolasku Nove godine. On je simbol dobrotvora koji ispunjava želje, zato je lijepo da bude postavljen u dnevni boravak, duhovni centar doma obitelji.

5. Naranče na stolu – ZLATO

Naranče predstavlajju ,prirodno zlato’ i simbol su za bogatstvo. Postavite zdjelu s narančama na trpezarijski stol kako biste podržali energiju dobrih prihoda u domu.

– Sandra Drinčić

https://www.facebook.com/FengShuiSandraDrincic

http://feng-shui-institut-sd.com/