Treba li nam kriza da zastanemo i učinimo nešto za sebe?

GuiltU zadnje vrijeme dosta razmišljamo o osjećaju krivnje. Krivnju osjećamo zato što smo ovakvi kakvi jesmo, zato što nešto činimo ili ne činimo, zato što nešto osjećamo ili ne osjećamo… Utapamo se u tim dubokim, teškim krivicama i trčimo kao jadni mali zamorac u vječnom kotaču dužnosti i imperativa “kako stvari trebaju izgledati”. I jednom kad nas zaustavi neka životna nepogoda, zastanemo, napravimo inventuru stanja i opet nas preplavi krivnja. Ako netko ode iz našeg života, svojom odlukom ili radi više sile, žalimo radi stvari koje smo propustili učiniti s tom osobom. Ako nas pogodi bolest ili neka nesreća, okrivljavamo se zbog svih pregleda koje smo propustili, svih nepromišljenih poteza koji su nas doveli do tog mjesta. I uvijek si iznova obećamo: ako sad sve prođe OK, onda ću… više voljeti ljude oko sebe, češće vježbati, više brinuti o sebi, … Krizno stanje prođe, mi se opustimo i opet uđemo u svoj kotač dužnosti i trčkaramo kao i do tad. Do nove nepogode. I nove sezone samopredbacivanja.

Je l potrebna kriza da zastanemo i učinimo nešto za sebe? Je li potrebno da ta kriza postane toliko velika da u očaju pristajemo na sve samo da se izvučemo iz nje? Ili možemo danas, sad, stati i razmisliti što želimo i možemo učiniti za sebe? Je li to masaža, šetnja prirodom, kava u ugodnom društvu ili terapija kod nas na Vama je da procijenite i odlučite.
A mi Vam u listopadu nudimo:

Zagreb:

  • Novu sezonu otvorenih predavanja započinjemo s još jednim osjećajem za kojeg se kaže da je ubojica života: osjećajem Krivnje. Detalji o predavanju su na ovom linku.
    Predavanje će biti u srijedu 22.10.2014. u 19:00 u prostorima MMC Kopriva, Ilica 196 u Zagrebu. Predavači su integrativni terapeuti Dane Cvijanović i Sanja Balenović. Najava nije potrebna, pojava je veoma dobrodošla.
  • Bioterapija po metodi Barbare Brennan je dobar način da se na sat vremena opustite na stolu za masažu dok se Vaše energetsko tijelo vraća u svoju ravnotežu. Ako želite svoj termin, javite se na broj 091 6216 535 (Dane). O Barbarinoj metodi možete više pročitati na ovom linku.
  • Snovi su od iznimne koristi u radu na sebi jer nam naša podsvijest kroz njih govori na što trebamo obratiti pažnju i na čemu raditi. Osim toga, korisni su u svakodnevnom životu za lakše promatranje sebe i razlikovanje onog što želimo i onog što mislimo da moramo. Za analizu svojih snova javite se na broj 091 1680 324 (Sanja).
  • Integrativna terapija je  vrsta terapije na kojem radimo na našem fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom aspektu kako bi uronili u naše ustaljene obrasce, dešifrirali ih i pronašli način da živimo život koji si želimo umjesto onog kojeg mislimo da moramo živjeti. Za individualne tretmane integrativne terapije se javite na broj 091 6216 535 (Dane) ili na broj 091 1680 324 (Sanja), ovisno o tome kod koga želite ići. Više informacija o integrativnoj terapiji možete pronaći na ovom linku.
Karlovac:
  • Novi termin bioterapije po metodi Zdenka Domančića od 27.10. do 30.10.u prostorima restorana Kristal, ulica Matka Laginje broj 1. Sve informacije i prijave na broj 091 6216 535 (Dane). Više informacija o bioterapiji potražite na ovom linku.
  • Bioterapija po metodi Barbare Brennan je dobar način da radite na svom energetskom tijelu na malo drugačiji način. Ako želite svoj termin, javite se na broj 091 6216 535 (Dane). O Barbarinoj metodi možete više pročitati na ovom linku.
U Zagrebu nas tokom idućeg mjeseca očekuju mnoge nove aktivnosti: radionica o krivnji, energetska praksa s Danetom i novo otvoreno predavanje. Više informacija o tome dobit ćete početkom studenog.
Molim Vas da informaciju proslijedite onima za koje mislite da će ih zanimati.
 
Vidimo se!
 

Dane Cvijanović i Sanja Balenović
Tekstovi o energetskom iscjeljivanju i psihoterapiji
Danetova web stranica