Tko je Davit Elliott, "Nevoljki iscjelitelj"?

Yeni Resim

“Iscjeljivanje je povratak u naše prirodno stanje ravnoteže i sklada koje nazivamo ljubav. Iscjeljivanje postaje potrebno kad izgubite kontakt s tim prirodnim stanjem, kada postoji poremećaj u Univerzalnom tijeku. Iscjeljivanje se može dogoditi na mnogo načina, svaki je jedinstven i poseban kao i vi. Ono što je konstantno za vas je povezanost sa samim sobom. Sokrat je rekao, “Spoznaj sebe”. Kada ste voljni prihvatiti odgovornost za sve što stvarate u svom životu možete se iscijeliti.”

 Pisac, učitelj i iscjelitelj David Elliott već više od dva desetljeća pomaže i nadahnjuje ljude iz cijelog svijeta da iscijele svoje najdublje strahove, blokade i negativna uvjerenja. Autor je knjiga „Nerado iscjelitelj“ (Reluctant Healer) i “Iscjeljivanje” (Healing), a sada piše i treću knjigu „Krštenje“ (Baptism). Iako nijedna osoba nije ista, formula koju koristi nikad se ne mijenja. ”Moj glavni posao kao iscjelitelja je da podsjetim i povežem ljude na snagu ljubavi. Ljubav prema sebi je početna točka za svakoga tko traži iscjeljenje u svom životu.”

David povezuje svoj dar intuitivnog sluha i govora (eng. clairaudience) kako bi pomogao ubrzati proces iscjeljenja za sve s kojima radi, nježno ih vodeći i otkrivajući duboko zakopane povijesti ili uvjerenja s izuzetnom pažnjom i osjećanjem ljubavi. Njegov proces je učinkovit u svim područjima njegova života, od privatnih seansi, radeći jedan na jedan, do grupnog rada koje vodi tijekom retreata iscjeljivanja širom svijeta.

“Pomažem ljudima slušajući u njihove duše,” kaže on. “Osjećam mnoge emocije i strahove koje drže u sebi, što mi omogućava da im pomognem da odblokiraju i oslobode negativnu energiju koja ih drži u mjestu.”
Kao iscjelitelj koji čuje istinu, David “čuje” isključivo kroz svoja čula. “Ponekad je to zvuk i govor kao u običnom razgovoru “većinom je percepcija i svijest koja mi dopušta da se usredotočim na energiju koju je osoba zaključala u sebi.” Olakšavajući osobe njihove negativne energije, David kreira nadahnjujući trenutak kada se probude iz svoje duhovne krize sa “svijetlom novom jasnoćom o njihovim životima,” kaže on.

Način rada koji je razvio je jedinstven, u svom radu koristi posebno ritmičko disanje, esencijalna ulja, kamenje i kristale, muziku, kadulju, cedar, dar intuicije i intuitivnog slušanja i govorenja istine “clairaudience“…

Iscjeljivanje počinje razgovorom.

“Dok razgovaramo, riječi nisu ni blizu tako važne kao ono što počinjem percipirati na intuitivnom nivou,” kaže on. ” Tada ću zatražiti od osobe da legne i počne disati u određenom ritmičkom slijedu koji uravnotežuje mozak i podiže nivo vibracije. To dopušta njemu ili njoj da se otvori, tako da mogu osjetiti energiju kako se kreće kroz osobu”. To je točka kada skrivene blokade osobe postanu vidljive dopuštajući Davidu da pokaže pojedincu kako da očisti te nepoželjne fizičke, emocionalne ili mentalne energije. ” To je vaše buđenje “početak duhovne jasnoće kad se počinjete sjećati najdubljih stvari koje držite i počinjete ih rješavati.

David je 2001. godine, utemeljio Iscjeliteljski trening Stupanj 1 i tijekom posljednjeg desetljeća proširio i razvio tečaj koji uključuje šest različitih stupnjeva treninga. Serija Iscjeliteljskih treninga služi kao glavni katalizator za osobni rast i širenje, čak i za one koji se ne smatraju “iscjeliteljem”. Za više informacija o Davidu, kliknite na: http://www.davidelliott.com/
David je prijatelj, učitelj i mentor, i prema svakom s kim dođe u kontakt nastupa iz mjesta ljubavi.
 
– Evica Marković
//