Radionica o osjećaju Krivnje

krivnja
Ovaj smo mjesec u Splitu i Šibeniku predavali o Krivnji.
Za one kojima predavanja nisu dovoljna, odnosno za one koji žele napraviti korak dalje, otvoreno predavanje će moći nadopuniti popratnom radionicom na kojoj ćemo manje teoretizirati, a više raditi na konkretnoj temi. Ova radionica je dobro mjesto i za one koji osjećaju krivnju što su propustili predavanje i žele naučiti nešto više o tome.
Zašto se osjećamo krivima? Zašto manipuliramo krivnjom? Što dobivamo, a što gubimo time? I kako prekinuti taj otrovni začarani krug koji nas sprečava da živimo ovaj život punim plućima? Zašto osjećamo krivnju kad želimo reći “Ne”, ovo mi paše, a ovo mi ne paše? Zašto se osjećamo krivi kad nešto tražimo, kad nekog trebamo odbiti? Zašto se osjećamo krivi kad smo veliki, mali, glasni, tihi, tužni, sretni, kad nešto želimo ili ne želimo? Kako se nositi s opravdanom krivnjom kad smo povrijedili sebe ili drugu osobu? Hrpa neopravdane i opravdane krivnje upravlja našim životom, sprječava naš užitak i slobodu. O svemu tome ćemo pričati i istraživati na radionici o krivnji gdje ćemo kroz razne primjere, iskustvene vježbe i još ponešto trikova uroniti u našu krivnju kako bi vidjeli gdje ćemo na kraju isplivati.
Radionica će se održati u Splitu, 26.10. od 17:00 do 21:00. Cijena radionice je 200kn. Voditelji radionice su integrativni terapeuti Dane Cvijanović i Marija Meter.
Za sve informacije i rezervacije se javite na broj 091 251 2886 (Marija). Lokaciju radionice ćemo Vam javiti po prijavi.
– Dane Cvijanović
http://www.facebook.com/energoterapija
http://www.dane-cvijanovic.com