Postanite raw food chef! Reviewed by Admin on . Škola za voditelje radionica prirodne i sirove prehrane - prva u regiji! Postanite raw food chef! Širimo misiju zdravog načina života, pa se pokazala potreba da Škola za voditelje radionica prirodne i sirove prehrane - prva u regiji! Postanite raw food chef! Širimo misiju zdravog načina života, pa se pokazala potreba da Rating: 0
You Are Here: Home » Događanja » Postanite raw food chef!

Postanite raw food chef!

NCFC-Food-Image

Škola za voditelje radionica prirodne i sirove prehrane – prva u regiji!

Postanite raw food chef!

Širimo misiju zdravog načina života, pa se pokazala potreba da se edukuje što više ljudi u svim delovima sveta, a naročito u našem regionu, kako bismo što više i brže upoznali ljude sa zdravijim stilom života i ishrane!~

Škola ima veliki potencijal, kako za vas koji se odlučite za voditelje, tako i za sve vaše buduće učesnike!~

~Uložena sredstava u edukaciju – vraćate prilikom prve odrađene radionice~

§~ DOBRODOŠLI ~§

Seminar za voditelje radionica i profesionalnu primenu znanja za pripremu sirovih biljnih obroka, odlikujemo sertifikatom za sve polaznike!

Seminar obuhvata teoretski i praktičan deo i dobijaju se 3 autorska priručnika, kao i knjiga Dr Daglasa Grema, “Ishrana 80/10/!0”, i plus dodatni materijali za rad.

Obrađuju se stručne teme u oblasti ishrane i pripreme obroka, kao i teme u oblasti organizacije i marketinga seminara – bivate opunomoćeni i osposobljeni za praktično i profesionalno ostvarivanje.

Ovo je fanstastična poslovna mogućnost koju možete da praktikujete svugde u svetu.

Seminar traje tri dana vezano: petak, subota i nedelja, 31. oktobar i 01. i 02. novembar.2014, u Beogradu. Za detalje i uslove učešća, molimo vas da pozovete!

Najbolji način da se detaljinije upoznate sa materijom i metodom koji primenjujemo je da najpre pročitate detaljno sledeće stranice, a da potom pozovete, da se upoznamo, porazgovaramo i pojasnimo sve detalje u vezi Škole.

http://zdravijiizbor.info/seminar-trening-i-radionica-za-voditelje-radionica-sirove-hrane/skola-za-voditelje-radionica-sirove-hrane-prva-u-regiji
http://zdravijiizbor.info/seminar-trening-i-radionica-za-voditelje-radionica-sirove-hrane/budi-jedinstven-voditelj
http://zdravijiizbor.info/seminar-trening-i-radionica-za-voditelje-radionica-sirove-hrane

Kontakt: Margareta Radomirović

margareta.radomirovic@gmail.com, ili facebook

Telefonski: 00381-63-726-1099

Srdačno, Margareta MagiJa Radomirovic

magija

Osnivačica i autorica Škole, Margareta Radomirović, na svom putu promene putem prehrane, doživela je veliku zdravstvenu unutarnju, kao i vanjsku transformaciju. Već petu godinu podučava o zdravoj prehrani, prirodnom načinu života u urbanim uslovima u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori. Osim radionica, radi i individulano sa klijentima, vodeći ih kroz procese promena. Ove godine počinje sa Školom za prirodniji način života u urbanim uslovima, kao i sa Školom za obuku i edukaciju novih voditelja radionica, koji će takođe širiti misiju zdravog i prirodnog života.

Učila je od vrhunskih i stručnih i iskusnih savetnika, no njeno vlastito iskustvo joj je najveći učitelj. Rezultati koje je postigla na ličnom planu – o čemu govori najbolje donja slika – kao i rezultati klijenata sa kojima radi su joj najbolja preporuka.

Raspon na slici je 10 godina. U prvih godinu dana su nastale najočiglednije promene, a zatim sve suptilnije. Slika govori više od reči. Prosudite sami!

Magi

 

 

 

Comments (0)

Leave a Comment