Trodnevni tečaj o tijelu

s
Access Consciousness® TRODNEVNI TEČAJ O TIJELU sa Grazianom Dominici 10.-12.10.2014. u Zagrebu
 
Dobrodošli na Trodnevni tečaj o tijelu Access Consciousness®-a sa dr. Grazianom Dominici!

Dr. Graziano Dominici, kirurg po profesiji, međunarodni je govornik, iscjelitelj i facilitator svjesnosti. Kao svjetski poznat Access Consciousness® Facilitator, putuje svijetom održavajući tečajeve i radionice osnažujući ljude da transformiraju svoje živote s lakoćom.

Dr. Graziano ima nevjerojatan kapacitet da probije ograničenja koja sprečavaju ljude da ostvare svoj puni potencijal. Gary Douglas, osnivač Access Consciousness®-a često spominje Graziana zbog njegove jedinstvene sposobnosti da promijeni svoje tijelo brzo i s lakoćom.

Što ako je vaše tijelo kompas ili vodič k tajnama, misterijama i čaroliji života?

Access Consciousnessov® tečaj o tijelu su kreirali Gary Douglas i Dr. Dain Heer. Vode ih certificirani Access Consciousnessovi® voditelji trodnevnog tečaja o tijelu i tijekom tri dana dobit ćete i dati brojne procese polaganja ruku koji će otključati napetosti, otpore i bolesti (dis–ease = ne lakoća) pomoću dinamičke promjene energije.

Postoji preko 40 procesa, a isto tako i puno verbalnih procesa koji se nalaze u priručniku o tijelu koji će vam dopustiti da radite sa sadržajima koji danas postoje u tijelu.

 
Ljudi koji su prisustvovali trodnevnom tečaju o tijelu izvještavaju o dramatičnim promjenama i pomacima oblika/veličine tijela, sveopćeg otpuštanja kroničnih i akutnih bolova, a i veze i sadržaji povezani s novcem su bolji.
 

Trodnevni tečaj o tijelu je dizajniran kako bi otvorio dijalog i stvorio zajedništvo s vašim tijelom koje dopušta uživanje u vašem tijelu umjesto borbe protiv njega i zlostavljanja ga. Kada počnete mjenjati način povezivanja s vašim tijelom, vi počinjete mijenjati način povezivanja sa svime u vašem životu.

Imate li talent ili sposobnost da radite s tijelima koje još niste otključali? Što znate? Ili, radite s tijelima – masaže, terapije, kiropraktiku, ili ste liječnik, medicinska sestra, a tražite način kako da poboljšate liječenje svojih klijenata? Dođite se igrati s nama i počnite istraživati kako komunicirati i odnositi se prema tijelima, uključujući svoje, na puno novih načina.

Trajanje: 3 dana

Preduvjet: Access Bars®, Temeljni tečaj, Razina 1

Mjesto: Đorđićeva ulica 8a, prezime Prpić, Zagreb

Vrijeme: 10.-12. listopada 2014., 10:00-17:00

Cijena: 4.350,00 kn

Ako ste u mogućnosti, donesite svoj masažni stol. Hvala unaprijed na doprinosu!

Molim, prijavite se ovdje: http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=44221

Za više informacija kontaktirajte: Anamariju Pistotnik na mail anamarija.pistotnik@gmail.com ili telefon 099 4888 331 ili Arianu Crvenka na ariana.crvenka@gmail.com

ss