Anđeli u srcu

sVanja Savić živi i radi u Abu Dabiju već duži niz godina. Ove godine je obilježila 20 uspješnih godina  na polju rada s iscjeljujućim energijama. Anđeoske poruke je počela dobivati još kao dijete i ne znajući da dolaze od njih. Prije 8 godina, kada je bila spremna, Anđeli su ušli u njen život, dajući mu drugačiji smisao, otvorivši put za predivan svijet viših vibracija i više svjesnosti.

Vanja ima direktnu komunikaciju  sa svoja 4 anđela, i Arhanđelima Aurorom i Metatronom kroz jasno viđenje, jasno znanje, jasan osjećaj i jasno slušanje. Oni su joj davali informacije i prenosili znanja iz kojih je nastala radionica “Anđeli u srcu” s kompletnom edukacijom. Radionica obuhvaća podizanje vibracija fizičkog tijela i aktivaciju 3 transpersonale čakre – koje se nalaze u auri iznad Krunske čakre. Također je uključena aktivacija Anđeoske i Timusne čakre. Kroz Anđeosku čakru ostvarujemo direktan kontakt s našim Anđelima vodičima i velikim brojem Anđela i Arhanđela, koji nam dolaze kada ih pozovemo. Pomažu nam u svim aspektima našeg života: da nađemo rješenja za problematične životne situacije i događaje, da nam pokažu put kada smo u tami, da se oslobodimo negativne energije, blokada, implantata, negativnih mentalnih i emocionalnih shema, da iscijelimo sebe i svoje drage. Također nam daju savjete kako da napredujemo u poslu, iscijelimo našu novčanu situaciju, ostvarimo naše želje i snove živeći svrhu naše duše. U Timusnoj čakri se dekodiraju sve informacije na jednostavan i lak način, kada je aktivirana. Edukacija uključuje i integraciju viših vibracija, koje dostižemo na radionici što nam omogućava da uđemo u Petu dimeziju.

S radošću pozivamo sve zainteresirane Božanske duše da dođu na ovu jedinstvenu prosvjetljujuću radionicu u subotu, 6.9.u 11.00 – 16.00 h u GUARNERIUS,  CENTAR LEPIH UMETNOSTI, Džordža Vašingtona 12 u Beogradu.

Cijena radionice je 3500 dinara, a za djecu do 15 godina besplatno.

Rezervacije su obavezne putem telefona 062/833 9975 i 063/233 351

www.soullness.com