Više nije potrebno ići od doktora do doktora – dijagnoza je sad dostupna u kapljici krvi

s

 Analiza kapi žive krvi: otkrijte bolest prije nego što se pojave simptomi!

Pomoću darkfield metode laboratorijskog ispitivanje tek uzete kapi krvi može pokazati kakvo je stanje čitavog našeg tijela i izuzetno je pouzdano u ranoj dijagnostici.

Darkfield mikroskopija je suvremena preventivna metoda za kontrolu zdravlja čitavog organizma. Radi se o mikroskopskom pregledu samo jedne kapi “žive”, tek uzete krvi, koja se video-kamerom uveliča 1.800 puta. Zahvaljujući tome, liječenje se može uspješno planirati jer su promene u tijelu uočljive u krvi nekoliko tjedana ili mjeseci prije pojave bolesti. Mikroskop s video-kamerom omogućava praćenje svih procesa u krvi u prirodnom okruženju, kao da promatramo mikrokozmos unutar organizma.


– Kako je krv ogledalo zdravlja organizma, pomoću ove metode promatramo što se događa s eritrocitima, leukocitima i plazmom. Ispituje se stanje eritrocita, njihova pokretljivost u plazmi, stupanj agregacije (sljepljivanja) i poremećaji njihove funkcije. Sliepljeni eritrociti ne prenose kisik, a tamo gdje nema kisika, opstaju svi mikroorganizmi. Metoda je klinički praktična, brza i omogućava da za dvadesetak minuta vidimo stanje organizma i predložimo adekvatnu terapiju. Pored zdrave i pravilno raspoređene prehrane, preporučava se optimalan unos vode i određena fizička aktivnost, čime se značajno smanjuje rizik od pojave bolesti –kaže dr. sci. med Nina Nikolovska Sinicki, otorinolaringolog i specijalist kvantno-informacijske medicine.

Na ovom pregledu koristi se jedna kap kapilarne krvi, koja se uglavnom uzima iz prsta, stavlja na pločicu mikroskopa i odmah, bez ikakve obrade, poromatra u tamnom mikroskopskom polju (dark field). Obično je za pregled dovoljno pola sata.

Za to vreme liječnik i pacijent na ekranu vide uvećanu sliku krvi u živom pokretu, kao i sve patološke promjene, a na kontrolnom pregledu efekt lijekova, biljnih preparata i mikrorezonantne terapije. Kod zdravih osoba koje vode zdrav način života, kvaliteta krvi je dobra i ne mijenja se.

– Na ovaj se način bolest može otkriti u samom začetku dok se još nije pojavila klinička manifestacija. Bolest ne nastaje za jedan dan, već ima četiri faze: prva je informacijska (loša međustanična komunikacija), sljedeća je energetska i te dvije faze se mogu otkriti samo pomoću metoda kvantno-informacijske medicine, kao što su biorezonantni skener i darkfield mikroskop. Tek treća faza pokazuje evidentne promjene u laboratoriju, a četvrta otkriva bolest pomoću ultrazvuka. Zanimljivo je da uredne nalaze vidim kod starijih ljudi, koji vode računa o preshrani, unosu tekućine i redovnoj šetnji, a najgore rezultate otkrivamo kod djece jer jedu brzu hranu, piju energetske napitke i općenito žive nezdravo. Nepravilna prehrana u ranom djetinjstu uzrok je mnogih zdravstvenih tegoba u kasnijim godinama – objašnjava naša sugovornica

Pomoću darkfield mikroskopije otkriva se i stanje leukocita, njihova funkcionalna sposobnost da se bore s mikroorganizmima, kao i utjecaj acido-bazne ravnoteže na njihovu aktivnost. Može se vidjeti i stanje trombocita, sklonost trombozi i sposobnost zgrušavanja krvi. Na ovaj način otkrivaju se i oštećenja krvnih stanica uslijed djelovanja slobodnih radikala, što uzrokuje mnoga oboljenja, kao i uslijed nedostatka vitamina, željeza, folne kiseline i kroničnog nedostatka kisika. Vidi se i stanje tekućeg dijela krvi, plazme, stupanj njene čistoće, prisustvo mikroorganizama (bakterija, virusa, parazita, gljivica), prisustvo kristala kolesterola, mokraćne kiseline ili patoloških proizvoda (toksini, teški metali), dok prisustvo ateromskih pločica ukazuje na proces arteroskleroze krvnih žila, a fibrinskih vlakana – na oboljenja jetre.

s

Izvor: lisa.rs