Šamansko iscjeljivanje

sKako bismo imali percepciju našeg svjetlosnog tijela, moramo izaći iz kulturološkoga transa u koji smo educirani i koji definira našu prirodu stvarnosti na vrlo uzak i ograničen način. Ono nam govori što mi možemo, a što ne možemo učiniti jer smo žena ili muškarac, opisuje nas tko smo mi i koja je naša povijest.
Energija našeg svjetlosnog polja postane toksična kad imamo iskustvo toksičnih osjećaja ili emocija. Ako se ne očistimo od njih, oni se počinju energetski oblikovati u mulj, počinju nas oslabljivati, destabilizirati i iscrpljivati, usporavati dotok svježe energije u naše svjetlosno polje. Traume (najčešće one iz ranog djetinjstva kojih se i ne sjećamo) ostavljaju toksične “pečate” u našem svjetlosnom polju. Ako se ta “mrlja” ne očisti, ona je neprestana prijetnja koja se enkodira u nama i postane trajna nakupina što se aktivira drugom emocionalnom traumom. Kao u Windowsima na kompjuteru: tamo imate ikonu koja je malena i stoji sama za sebe, neovisna o drugim ikonama. No, ako je kliknete dvaput mišem, ona se aktivira i zauzme cijelo polje Windowsa! Pošto svjetlosno polje organizira našu energiju, životno iskustvo i našu stvarnost, tada je jasno da bolesti i propadanje imaju uzrok u poremećajima upravo u njemu.
Svaka nasljedna bolest je uzorak u energetskom polju našeg tijela. Ako očistite, uklonite taj uzorak, tada se bolest neće manifestirati; neće se pojaviti kao rak dojke, neki tumor, kratkovidnost, koje su imali naši roditelji i dalji rođaci.
Šamani ne dijagnosticiraju, oni iscjeljuju. To iscjeljenje se ne odvija na molekularnom nivou, kao što to zapadna medicina pokušava, nego na energetskom! Zapravo je energetsko polje to koje informira molekularnu strukturu stanica.
– Alberto Villoldo