MOJ ŽIVOTNI ZADATAK JE BITI SRETAN

Inspiracija

Ukoliko imate „prepreka“ na bilo kojem životnom polju ili osjećate da zaslužujete kvalitetniji, ispunjeniji i sretniji život, ovo je jedinstvena prilika da to osvijestite i da naučite metode koje će Vam biti podrška na putu ostvarenja svog životnog zadatka.

  • Na koji način možemo sami sebi pomoći u svakodnevici?
  • Kako biti ono što stvarno i jesmo?
  • Kako otkriti svoje stvarne potencijale?
  • Što nam govori naš unutarnji glas?
  • Djelujemo li iz Programa ili Inspiracije?
  • Zbog čega je važan sklad misli i emocija?
  • Kako napraviti korak na višu razinu svjesnosti?
  • Kako doći do financijske i vremenske slobode?
  • Kako raditi ono što volimo i/ili voljeti ono što radimo?
  • Je li zaista moguće živjeti svoje snove ili je to samo za izabrane?

Do odgovora na ta i još mnoga pitanja kroz jednodnevnu inspirativno-motivacijsku konferenciju vodit će Vas licencirani treneri: Kristina Bulešić (Hrvatska), Siniša Ubović (Srbija), Snježana Ristić (Slovenija) i Kristina Ercegović (Hrvatska).

 Specijalna gošća: Mabel Katz (Skype-om)!!! Mabel Katz je smatrana jednim od najvećih autoriteta na području Ho’oponopona (drevno havajsko umijeće rješavanja problema) te je autorica mnogih bestsellera.

Po prvi put u Regiji znanje, iskustvo i snaga vrhunskih trenera, motivacijskih govornika i autora bestsellera na jednom mjestu!!!

Inspirativna konferencija “MOJ ŽIVOTNI ZADATAK JE BITI SRETAN”, održat će se se 18. 10. 2014.  u Puli, Park Plaza Histria, Verudela 17, od 09.00 do 20.00 sati.

PROGRAM:

 
09.00 09.30 Prijave
09.30 10.15 Otvorenje
10.15 11.00 MISLI I EMOCIJE U BOJAMA, Kristina Bulešić
11.00 11.15 Pauza
11.30 14.00 100% JA, Siniša Ubović
14.00 15.00 Pauza za ručak*
15.00 16.30 OSTVARI SVOJE SNOVE, Snježana Ristić
16.30 16.45 Pauza
16.45 17.45 SAM SVOJ GAZDA, Kristina Ercegović
17.45 18.15 Mabel Katz (Skype) i završne riječi, Kristina Bulešić
18.15 20.00 Zajedničko druženje s predavačima

PRIJAVE:

Prijave se zaprimaju do 10.10.2014. godine. Za Prijavu je potrebno poslati popunjenu Prijavnicu te potvrdu o uplati na inspiracija.info@gmail.com. Za dodatne informacije zvati na +385 (0)99 477 47 47.

Prijavnicu možete skinuti OVDJE.

Cijena konferencije u pretprodaji (do 22.9.2014): 50 €

Cijena konferencije redovne prodaje (do 10.10.2014): 70 €

10% ostvarenog prihoda od ulaznica donirat će se predškolskoj ustanovi Dječji vrtići Pula u svrhu opremanja senzor-motoričke sobe!!!

UKRATKO O TEMAMA:

  • 100%JA, Siniša Ubović

 Koncept 100%JA – SAM SVOJ LIFE COACH,  koji Siniša Ubović predstavlja svojim  polaznicima, je moćan korak i novi pristup na području osobnog razvoja i samopomoći. Uz obilje praktičnih vježbi, svim polaznicima su dostupna znanja i alati uz pomoć kojih će sami sebe moći povesti na put unutarnje (osobne) transformacije kako bi postigli uspjeh na svim onim životnim područjima na kojima tragaju za rješenjem.

  • OSTVARI SVOJE SNOVE, Snježana Ristić

Snježanina predavanja i programi temelje se na filozofiji snage pojedinca. Promovira filozofiju da je snaga pojedinca jača od bilo koje eksternalije ili okolnosti koja ju okružuje ma koliko ona duga i teška bila. Uvažimo li ovu filozofiju, te izvršimo sinkronizaciju sa samima sobom, odnosno sa snagom koju čuvamo duboko u sebi, dolazimo do stanja u kojem maksimalno koristimo sve svoje potencijale, omogućavajući na taj način, ponajprije samima sebi, ali i svojim najbližima, život koji nas nadahnjuje i ispunjuje, a to je život po vlastitoj mjeri i namjeri.

  • SAM SVOJ GAZDA, Kristina Ercegović

 Kristinino predavanje se temelji na vlastitom životnom iskustvu. U sklopu predavanja “Sam svoj gazda – od ideje do uspjeha” Kristina će se dotaknuti sljedećih tema:

  1. Što zaista želim u životu?
  2. Koja je moja strast? Što bih radio da nikad ne moram raditi?
  3. Ja poduzetnik?
  4. Prepreke i izgovori
  5. Ideja
  6. Kapital
  7. Recept za uspjeh u poduzetništvu
  • MISLI I EMOCIJE U BOJAMA, Kristina Bulešić

 Kroz jednostavan i u svakodnevici primjenjiv način, Kristina Bulešić polaznicima prikazuje kako misli i emocije utječu na život svakog pojedinca. Dodatno to potkrepljuje svojim osobnim primjerima. Što je sve potrebno da bi se postigao sklad misli i emocija? Je li to uopće važno? Zbog čega nam želje često ostanu neostvarene? Kako nam u usklađivanju misli i osjećaja pomažu boje? Svaka boja nam šalje poruku, a njeno intuitivno razumijevanje postaje podrška u svakodnevnom životu.