Dubrovnik: Bioterapija po metodi Zdenka Domančića

BioterapijaLjeto je odlično vrijeme za punjenje baterija. Puno sunca (ove godine malo manje), kupanje, šetnja uz more, manjak obaveza i praćenje vlastitog užitka puni naše baterije. Ono što bi bilo korisno je da pronađemo način kako to integrirati u naš život i tokom ostatka godine. Praćenje vlastitih potreba na fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom planu vodi do ispunjenog života, stanja ravnoteže, zadovoljstva i zdravlja.

Ako su Vam baterije pune, a želite još više povećati vlastiti kapacitet za užitak, slobodu, snagu i ispunjenost, moći ćete to činiti od 25.8. do 28.8. u Dubrovniku u Vili Marijan na adresi Kardinala Stepinca 64, Uvala Lapad (50 metara udaljenoj od gornjeg ulaza u hotel Kompas) pomoću bioterapije po Domančićevoj metodi ili integrativne terapije. Ukoliko na godišnjem niste „napunili baterije“ ovo je odlična prilika da ih malo nadopunite, bilo da imate zdravstvenih tegoba ili se jednostavno želite opustiti tj. preventivno brinuti o vlastitom zdravlju.

Ako želite svoj termin, javite mi se čim prije na broj 091 6216 535 (Dane) za prijave i eventualne dodatne informacije. Više informacija o bioterapiji potražite ovdje. Više informacija o integrativnoj terapiji možete pronaći na ovom linku.

Molim Vas da informaciju proslijedite onima za koje mislite da će ih zanimati.

– Dane Cvijanović

Tekstovi o energetskom iscjeljivanju i psihoterapiji

Moja web stranica

Najava događaja na facebooku