Bik koji je molio za život: kleknuo je ispred klaonice i plakao Reviewed by admin on . Jadna životinja je stala pred ulaz klaonice, jecala kao čovjek i nije se htjela pomaknuti dok joj nisu obećali da je neće ubiti. Kada je jedan bik iz Kine stiga Jadna životinja je stala pred ulaz klaonice, jecala kao čovjek i nije se htjela pomaknuti dok joj nisu obećali da je neće ubiti. Kada je jedan bik iz Kine stiga Rating:
You Are Here: Home » Život » Život općenito » Bik koji je molio za život: kleknuo je ispred klaonice i plakao

Bik koji je molio za život: kleknuo je ispred klaonice i plakao

s

Jadna životinja je stala pred ulaz klaonice, jecala kao čovjek i nije se htjela pomaknuti dok joj nisu obećali da je neće ubiti.

Kada je jedan bik iz Kine stigao do vrata klaonice, iznenada se zaustavio i kleknuo na svoje dvije prednje noge. Bik je, pričaju svjedoci, bio sav u suzama.

Mesar iz Hongkonga Šui ispričao je da je jadna životinja doslovno jecala na ulazu klaonice.

Kada sam vidio da životinja jeca i vidio strah i tugu u njegovim očima počeo sam drhtati. Pozvao sam i ostale da vide. I oni su bili iznenađeni. Međutim, on se nije želio pomaknuti s mjesta, samo je sjedio i plakao, kao čovjek, kao mala beba”, ispričao je mesar.

Deset snažnih muškaraca koji rade u klaonici promatrali su ovu scenu i svi su bili dirnuti. Na kraju su skupili novac, otkupili ovog bika od vlasnika i poslali ga u jedan budistički hram da se tamošnji monasi brinu o njemu dok ne ugine.

Jedan radnik je rekao da se bik pomaknuo tek kad su mu radnici obećali da ga neće ubiti.

Izvor: Haber

Preuzeto s: dnevne.rs

Leave a Comment