Reinkarnacija na šalterima

šalteriPostojanje reinkarnacije glavni je razlog što rodni list pri svakom približavanju šalteru ne smije biti stariji od 6 mjeseci; realne su šanse da ste se u posljednjih šest mjeseci rodili ponovno – rekla je službenica Marica Š. (47).

Potvrda o postojanju reinkarnacije odjeknula je širom Hrvatske nakon konferencije za novinare koju je održala Vjerska zajednica šalterskih službenika. Time ne samo da je čitav suvremeni pogled na svijet doveden u pitanje, nego je i konačno objašnjen višegodišnji misterij potrebe za rodnim listom koji ne smije biti stariji od šest mjeseci.
– Postojanje reinkarnacije glavni je razlog što rodni list pri svakom približavanju šalteru ne smije biti stariji od 6 mjeseci; realne su šanse da ste se u posljednjih šest mjeseci rodili ponovno, i to na drugom mjestu – rekla je službenica Marica Š. (47) u pauzi između cigarete, kave i toplog sendviča (radnih se navika teško riješiti čak i tijekom konferencije za novinare).
Dok je Marica umjerenija, neki njezini ekstremniji kolege čak traže rodni list ne stariji od tri mjeseca, ne bi li svakoj reinkarnaciji ušli u trag i time osigurali točnost svih podataka. – Fala bogu na ovako revnoj birokraciji. Meni se, evo, dogodilo da san prvo bija rođen u Omišu i, da me prošli tjedan nisu tri puta vraćali s HZZO-a zbog rodnog lista koji sam izvadija 2013., ne bi ni zna da san se u međuvremenu opet rodija u Rijeci – nahvalio je sustav umirovljenik I. Z., 84 te, kako se pokazalo, istovremeno I. Z., četveromjesečna riječka beba).
Ovo veliko otkriće moglo bi ujedno izazvati pravi val znanstvenih proboja a potvrđuju to i iz Instituta za rub znanosti, gdje već istražuju povezanost domovnica (koje također ne smiju biti starije od šest mjeseci) s mogućnošću teleportacije. Podršku im daju i neki povjesničari upozoravajući na trend prema kojem države u suvremeno doba nastaju i nestaju tolikom brzinom da se zapravo nikad ne zna koje će se državljanstvo u određenom trenutku dokazati.

reinkarnacija

Preuzeto s: infozona.hr

No Responses

  1. mimiban says:

    Ni meni nije bilo jasno zašto rodni list ne smije biti stariji od 6 mj, no objasnili su mi da se ime i prezime mijenja ovisno o udaji, ženidbi ili kod djece promjeni prezimena(npr. uslijed razvoda roditelja ukoliko se promijeni prezime, ili kod posvajanja i slično). Isto tako, promijenite li ime mijenja vam se i na rodnom listu, kako bi se izbjegla dupliciranja osoba, tj krivotvorenje dokumenata i slično, Iako i ova teorija o reinkarnaciji zvuči super! 😉

    • Laki says:

      Apsolutno netočno. Niti jedna od navedenih tvrdnji ne drži vodu i to su totalne gluposti !!!
      Možeš mijenjati i ime, raditi face lifting, što god želiš. ALI… OIB ne možeš, imaš samo jedan, i nema šanse da se zamijeniš za drugu osobu… 😛

%d bloggers like this: