Zdravlje žena i Vastu

žena.

U svakom ograđenom prostoru, prema Stapatya Vedi postoji pet elementarnih sila zvanih elementi. Element zemlje je smješten na jugozapadu, vatra na jugoistoku, voda na sjeveroistoku, vjetar na sjeverozapadu a prostor u sredini između njih.

Budući da su pravci definirani kao “ženski” i  “muški” (prema tome na koga te energije djeluju), od izuzetne je važnosti da se vodi računa o tome gdje ćemo smjestiti spavaću sobu, a gdje ženske ili muške aktivnosti.

Jugoistok se smatra ženskim smjerom jer djeluje na žene. Druga čakra – Svadisthana  je kao vodena čakra direktno sukobljena elementu vatre koji vlada jugoistokom.

Koje su posljedice spavanja žena u području vatre na jugoistoku?


Dugogodišnjim bavljenjem Vastuom zajedno s bioenergetskim tretmanima na stotinama klijentica potvrdio sam tisućama godina stara znanja:

VATRA PROSTORA SPALJUJE ŽENSKE VODENE ORGANE

Što to znači? Znači da se već nakon nekoliko mjeseci po useljenju u krivi prostor (spavanje u jugoistočnom djelu stana ili kuće) počinju javljati prvi simptomi izloženosti ženskih vodenih organa vatri prostora:
stradavaju ženski vodeni organi:

  • bubrezi, nadbubrežna žlijezda, mokraćni mjehur, jajnici, maternica i dojke.

Nakon toga se kreće na lječničke preglede koji traže uzroke u tijelu iako je uzrok boravak u krivom dijelu našeg prostora.
Stanje se sve više pogoršava i počinje se sa odstranjivanjem dijelova tijela, rezanjima i operacijama vodenih organa, dok se konačno ne pojavi kancer i tek onda nastaju pravi problemi…

soba s kaminomSlijedeća “stvar” koja je uočljiva s  boravkom u pogrešnom prostoru je da se vrlo često dešavaju dramatične promjene u težini. Ovisno od osobnih karakteristika može doći do naglog povećanja težine ili čiste suprotnosti – do drastičnog gubitka težine.

Ali, bitno je znati da se stanje može radikalno mijenjati. Ponekad nije jednostavno, ali mora se znati da uvijek postoji drevna iskušana metoda balansiranja energija.

Bolest dolazi kao upozorenje da nešto radimo protiv sebe. Najčešće je to na suptilnim – energetskim razinama. Zbog toga je izuzetno važno da se prepustimo starim znanjima koja odavno imaju odgovore za sve naše današnje probleme.

Vede govore da 3 uzroka imaju jednak utjecaj na naš život:

  1. Vastu
  2. Karma i
  3. slobodna volja

Koristeći se drevnim znanjima kao alatom, u stanju smo aktivacijom slobodne volje, korigirati prostor u kojem boravimo (Vastu) i time mijenjati svoju sudbinu (Karmu).

Dozvolite sebi da vam drevne istine pomognu beskonačnom mudrošću i kontaktirajte me s povjerenjem.

 
– Branko Lovrenčić
 

Vastu – Rješenje za dvije trećine vaših problema