Spirit festival Sarajevo

Spirit festival SarajevoSPIRIT festival je najveći sajam alternativne medicine, zdravog života, graničnih područja nauke, ekologije i zdravstvenog turizma na ovim prostorima koji će se održati u periodu od 01.08. – 08.08.2014. godine u Sarajevu.

Cilj festivala je upoznati posjetitelje s prednostima alternativne medicine i konzumacije organskih proizvoda, te ukazati na važnost ekologije i zdravstvenog turizma. Posjetitelji će  se imati priliku educirati o različitim konceptima zdravog življenja, kupiti proizvode i uživati u sadržajima 38. tematskih paviljona.

Sadržaj Festivala obogaćuju brojni eventi koji će okupiti domaće i strane stručnjake putem konferencija, predavanja i okruglih stolova i pokrenuti dijalog o aktuelnim temama iz festivalskih oblasti.

Budite i Vi dio ove priče! Ponudite i obznanite svoje alternativne metode liječenja, ponudite svoje proizvode koji čuvaju, štite, pozitivno utiču i unaprjeđuju ljudsko zdravlje. Predstavite svoja lječilišta, koncepte zdravog života i sigurnog življenja, ishrane, duhovnosti i upozorite na opasnosti.
Naziv subjekta: Spirit festival
Vrijeme održavanja: od 01. do 08. avgusta
Mjesto održavanja: Sarajevo, Centar Skenderija, Terezije bb, Bosna i Hercegovina,
Link na web: http://www.spirit-festival.ba/
Zašto nas posjetiti?
Spirit Festival će posjetiteljima ovog neobičnog događaja zasigurno omogućiti da steknu znanje o vještinama, dometima i mogućnostima alternativne medicine, zdravog života, graničnih područja znanosti, ekologije i zdravstvenog turizma. Spirit Festival će Vam pomoći kako u energetskom i duhovnom smislu pozitivno djelovati na sebe i na druge ljude, kako pristupiti prirodnom konceptu liječenja i kako preventivno djelovati da do bolesti nikada ne dođe!
Svjedoci smo da nikada više nije bilo bolesti: malignih oboljenja, kardiovaskularnih, autoimunih oboljenja, alergija, virusa koji mutiraju itd. Imunološki sistem čovjeka, evidentno je oslabio, zbog loše prehrane, stresa, neadekvatne i nekontrolisane upotrebe medikamenata, uticaja štetnih plinova, toksičnosti raznih materijala, elektromagnetskog zračenja i lošeg odnosa spram prirode i ekologije.
Zbog svega toga, naše tijelo nema način da se zaštiti i odbrani!
Umirite svoj um i znatiželju
Spirit Festival daje mogućnost i poslovnom čovjeku da shvati kako da se nosi sa stresom, bolesniku kako da s minimum novca organizira vrlo kvalitetnu ishranu, primijeni energetske i duhovne koncepte, povrati harmoniju, reaktivira odbrambene mehanizme svog tijela, pobijedi bolest i nastavi živjeti.
Spirit Festival poziva i zdravog čovjeka da nauči kako preventivno djelovati,  kako prepoznati opasnost i kakav koncept života usvojiti.
POSJETITE SPIRIT FESTIVAL!
Spirit Festival je idealna prilika za osobni i profesionalni razvoj. Poslušajte predavanja, kupite zdrave organske proizvode, planirajte odmor kroz program zdravstvenog turizma, sudjelujte u radionicama, razgovarajte s velikim brojem stručnjaka iz cijelog svijeta. Inspirirajte se i naučite kako da organizirate i primijenite njegu o sebi i svojim najbližim, kako da organizujete prehranu svom djetetu, naučite razumijeti potrebe drugih i drugačijih, kako da razvijete emocionalnu i energetsku interakciju sa svojom bebom, “resetujete” sebe i svoju svijest.
Upoznajte neobične tretmane i terapije koji do sada nisu viđeni na ovim prostorima, steknite nove prijatelje, educirajte se, uživajte!
Link na web: http://www.spirit-festival.ba/
Dobro došli!