Biti sretan – sudbina ili izbor?

sretanOsjećate li veliki potencijal u sebi, a ne znate kako da ga osloboditi i realizirati? Vjerujete li da svojim zalaganjem i dosljednošću možete puno toga promijeniti i poboljšati u svom životu? Spremni ste da svakodnevno izdvojite malo vremena za sebe i na taj način povećate nivo svoje enegije i ljubavi prema sebi? Želite moćne alate za osobni razvoj koji zahtijevaju samo 10 minuta dnevno? Spremni ste da uložite sebe, svoje vrijeme i energiju kako bi ostvarili svoje potencijale i uljepšali svoj život?

Ako ste na sva ili većinu ovih pitanja odgovorili s DA, ova škola je pravi izbor za vas!

Psih. Jelena Pantić, nakon velikog uspjeha koji je postigla svojim Vodičem za sretniji život, te mnogobrojnih individualnih konzultacija na tu temu, pokrenula je i online radionice na kojima će obrađivati neke od vječnih tema:

– zašto je dobro biti sretan,
– što je to faktor sreće,
– koja su to tri puta do istinske sreće,
– zašto pozitivno razmišljanje nije uvek dobro,

i što je najvažnije!

– poduzet će se konkretne i efikasne korake do sretnijeg života!

Radionica će se održati u petak, 20.06.  od 20 do 21.30

Radit će se  preko skypa, tako da nije važno gdje se nalazite.

Potrebni su vam samo internetska veza, dobra volja i spremnost da malo vremena posvetite najvažnijoj osobi u vašem životu- vama samima.

Da bi kvalitet rada bio vrhunski, i da bi svatko od vas za sebe izvukao maksimum iz ovog susreta, broj sudionika je ograničen.

Svoje mjesto rezervirate putem e-maila: emocionalna.inteligencija@gmail.com

Cijena sudjelovanja u ovoj jedinstvenoj školi je 1000 dinara (10 eura). Plaća se preko računa ili, ako niste u Srbiji, internetom ili putem Western Uniona.

Svako putovanje počinje prvim korakom, a ovo je vaš prvi korak u sretniji život!

prvi korak

Korisne i inspirativne tekstove psih. Jelene Pantić o pozitivnoj psihologiji i emocionalnoj inteligenciji možete čitati na:
http://www.jelenapantic.com/