Važno upozorenje o flaširanoj vodi! Reviewed by admin on . OPASNOST!!!! Flaširana voda koju držite u automobilu je iznimno opasna! U Ellen showu, Sheryl Crow je rekla da je to ono što je uzrokovalo rak dojke kod nje. To OPASNOST!!!! Flaširana voda koju držite u automobilu je iznimno opasna! U Ellen showu, Sheryl Crow je rekla da je to ono što je uzrokovalo rak dojke kod nje. To Rating:
You Are Here: Home » Zdravlje » Prehrana » Prehrana općenito » Važno upozorenje o flaširanoj vodi!

Važno upozorenje o flaširanoj vodi!

sOPASNOST!!!!

Flaširana voda koju držite u automobilu je iznimno opasna!
U Ellen showu, Sheryl Crow je rekla da je to ono što je uzrokovalo rak dojke kod nje. To se smatra najučestalijim uzrokom visoke razine dioksina koji izaziva rak dojke.

Onkolog Sheryl Crow joj je rekao da žene ne smiju piti vodu iz boce koja se držala u automobilu. Vrućina reagira s kemikalijama u plastici koja otpušta dioksin u vodu. Zato vas molimo da budete oprezni i ne pijete vodu iz boce ako ste je držali u automobilu.

Proslijedite ovo – počele su vrućine, boca s vodom je neizostavni pratitelj u vožnjama,  putovanjima, na plažama, dnevnim šetnjama. Posebno je opasna ova koja se drži u automobilu, jer čak i ako je vani samo 22°C, temperatura u automobilu koji je na izravnom udaru sunca može se popeti na 45 °C.

Zato koristite boce od stakla ili nehrđajućeg čelika umjesto plastičnih!

Nabavite “BPA free” boce.

s

 

 

Leave a Comment