Prestanite da brinete i počnite da živite

ss“Šta ako ne budem mogla da platim račune sledećeg meseca?”,  “Opet se smanjuje broj zaposlenih u firmi, šta ću ako dobijem otkaz?”  Zabrinutost je vrsta straha da bi neka okolnost koja je van naše kontrole mogla da ugrozi nešto što mi smatramo važnim. Ova emocija nam troši ogromnu količinu energije, ograničava nas i sputava,  a često je nismo ni svesni, jer smo potpuno navikli da razmišljamo na ovaj način.

Moguće je osloboditi se zabrinutosti i briga!

Centar za obrazovanje i razvoj – Centar Prozor organizuje u Beogradu iskustvenu radionicu namenjenu  prevazilaženju osećanja zabrinutosti i napetosti, pod nazivom: “Prestanite da brinete i počnite da živite”.

Na radionici ćete saznati  kako postajemo zabrinuti, koje su  karakteristike ljudi sklonih brigama i napetosti, a savladaćete i  strategije za oslobađanja od napetosti i briga i stvaranje unutrašnjeg mira.

Svi učesnici dobijaju materijal koji im omogućava samostalan rad. Radionica će se održati u  subotu, 05. aprila 2014. godine od 17-19h  u ul. Majke Jevrosime 11 ( stan br 10 )

Kotizacija za učešće je 1000 dinara.

Autorka i voditeljka programa je Suzana Vemić, dipl. pisiholog, sertifikovani life coach i Reiki Master- učitelj, sertifikovana za vođenje Treninga emocionalne pismenosti.

Obavezna je rezervcija mesta na telefon- 064 23 56 169 ili mejl: centar.prozor@gmail.com

Dobrodošli!

s