Najlakši način: Razgovori s anđelima, Francesca Brown

fbGošća naše online emisije u petak je Francesca Brown, širom svijeta poznata po svom daru da komunicira s anđelima.
Možete se uključiti u emisiju putem linka  http://bit.ly/Najlaksi-nacin-Karmen-Jerkovic koji će biti aktivan od 18.50, deset minuta prije početka emisije. Možete pitati ili komentirati, a Francesca će odgovarati i prenositi poruke anđela. Možda neka poruka bude baš za Vas 🙂

Francesca Brown  je izuzetna dama s nevjerojatnim darom; vođena da osvijetli i ispuni nadom i smislom živote ljudi.

Francescina izuzetna priča je svjedočanstvo promjene koja se može dogoditi ako otvorimo oči i pustimo nadu u srce.

Francesca je obična žena s neobičnim darom.
U listopadu 1999. Francesci je dijagnosticiran ME (mijalgijski encefalomijelitis) i gotovo je dvije godine provela nepokretna u krevetu. Međutim, 2001. prikazao joj se anđeo i pomogao da ozdravi. Otada je Francesca u svakodnevnom kontaktu s anđelima i nastavlja raditi s njima kao kanal kroz koji oni pomažu i drugim ljudima. Živi u Dublinu, udana je i ima dvoje djece. O Francesci su prije nekoliko godina pisale i lokalne novine. Novinar koji je s njom radio, Niall Bourke, toliko je bio oduševljen njezinom pričom i onime što mu je Francesca ispričala da joj je predložio da o svojem duhovnom putovanju napiše knjigu.

Autorica dva bestsellera (Anđeli koji mi šapću i Glasovi anđela) Francesca je u proteklih nekoliko godina proputovala Irsku I dodirnula srca, umove i duše tisuće ljudi kroz svoj rad i kontakt s Anđelima.

 Francesca veoma brzo postaje najpoznatiji anđeoski kanal Europe.  Njezin rad uključuje:

–   Večer s Anđelima, gdje Francesca kanalizira poruke koje dolaze iz Anđeoskog kraljevstva i donosi sreću, olakšanje i utjehu svima onima koji su blagoslovljeni da mogu primiti te poruke.

–  Privatna čitanja “jedan na jedan”

–  Rad s velikim brojem organa vlasti u potrazi za nestalim ljudima

Francesca sve više putuje izvan rodne Irske. Nedavno je bila u Norveškoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj i Americi, Italiji i Hrvatskoj.