Vrijeme buđenja Reviewed by admin on . Vitality radionice u hotelu "Fontana"*** Dolazi nam proljeće i počinje vrijeme buđenja iz zimskog sna. Kako bi svoju dušu i tijelo probudili na najbolji mogući Vitality radionice u hotelu "Fontana"*** Dolazi nam proljeće i počinje vrijeme buđenja iz zimskog sna. Kako bi svoju dušu i tijelo probudili na najbolji mogući Rating:
You Are Here: Home » Život » Život općenito » Vrijeme buđenja

Vrijeme buđenja

HOTEL FONTANAVitality radionice u hotelu “Fontana”***

Dolazi nam proljeće i počinje vrijeme buđenja iz zimskog sna. Kako bi svoju dušu i tijelo probudili na najbolji mogući način, napravili detoksikaciju i oslobodili se stresa, pripremili smo za Vas niz vitality radionica kroz mjesec ožujak i travanj.

1. radionica (dvodnevna)

Prva u nizu vitality radionica zove se “Probudite ljubav u sebi”, a održati će se 08. i 09. ožujka 2014. Radionica se temelji na snažnom transformacijskom programu “Heal your Life” prema autorici Louise Hay.

Heal Your Life snažan je program koji daje konkretne alate i smjernice kako učiniti korak bliže sebi i odlučiti živjeti ispunjen i radostan život. Baveći se svim dijelovima svoga bića – umom, tijelom, duhom i emocijama, program uči kako prepoznati i osloboditi se starih uvjerenja, negativnih misli, izliječiti i prihvatiti prošlost, riješiti se brige za budućnost i početi živjeti u SADAŠNJOSTI. Heal Your Life program vodi prema sasvim novom načinu života, pružajući mogućnost da se doživi unutarnji mir, ljubav prema sebi, ravnoteža uma, duha i tijela te potpuno novi i zdravi način oslobađanja emocija.

Jedna od metode provedbe programa je dvodnevna radionica koja je koncipirana tako da se provode tehnike koje su zasnovane na temama poput: kako naše misli i životna uvjerenja kreiraju naš život i na koji način ih mijenjati; stvaranje zdravih odnosa; oslobađanje od negativnih emocija i destruktivnih modela ponašanja; unapređenje zdravlja; povezivanje misli i osjećaja; opraštanje sebi i drugima; ozdravljenje unutarnjeg djeteta; pronalaženje svoje životne svrhe; kreacija priče vašeg novog životnog puta.

Ovaj snažan transformacijski program u Hrvatsku je donijela Kristina Bulešić. Na prvoj regionalnoj edukaciji Heal Your Life trenera koja se u svibnju 2013. godine održala u Beogradu Kristina je stekla licencu Heal Your Life trenerice čime je postala dio moćnog planetarnog procesa transformacije. Do sada je održala dvije radionice u Puli, a povodom Dana žena, 8. i 9. ožujka 2014. održat će Heal Your Life radionicu „Poklonite sebi Ljubav“ u Buzetu.

Prijave i rezervacije zaprimaju se do 06. ožujka 2014. godine na inspiracija@inspiracija.hr.

2. radionica (trodnevna)

Bogat program Vitality weekenda predviđen je za 21., 22. i 23. ožujka kada će se u Hotelu Fontana u Buzetu održati veliki antistresni program uz vježbe yoge pod vodstvom trenerice Branke Posedel, istezanje i aerobic pod vodstvom trenerice Ive Jeletić, radionica Govor tijela – neverbalna komunikacija uz lifecoach Barbaru Grgurić, dvije radionice o duhovnosti i samospoznaji:  Iscjeljivanje života i duše kako rasti u zdravlje i radost te Čišćenje emocija je čišćenje bolesti dr. Antona Krajcara. Gostima je tijekom vitality weekenda na raspolaganju bogat vitality menu, te vitality napitci u hotelu Fontana. Domaći gosti koji ne koriste uslugu spavanja moći će koristiti pojedinačne radionice tijekom Vitality weekenda.

Prijave se vrše do 15.03.2014.

 

3. radionica (poludnevna)

U četvrtak 27. ožujka održat će se radionica izrade organskih šampona i balzama te predavanje o fitoterapiji. Fitoterapija je dio medicine koji za očuvanje zdravlja, liječenje i prevenciju bolesti koristi biljke i biljne ekstrakte. Svi znamo koliko štetnih sastojaka mogu sadržavati kupljeni šamponi, balzami, kreme, sapuni…

Na ovoj radionici moći ćete naučiti kako možete sebi napraviti nekoliko pravih

organskih i zdravih pripravaka za svakodnevnu upotrebu. Sve što budu sudionici napravili moći će ponijeti kući.

Prijave se primaju do 21.03.2014.

4. radionica (poludnevna)

U subotu 29. ožujka održati škola pripremanja jela od sirove hrane u organizaciji udruge “Živa hrana”. U današnjem užurbanom svijetu često puta nemate vremena razmišljati o tome što jedete, odnosno o utjecaju hrane koju jedete na Vaše zdravlje. Naučite pripremati hranu bez termičke obrade i bez glutena koja je puna vitamina i enzima, a priprema se brzo i jednostavno. Izradite najzdravije slastice bez šećera, brašna, jaja, margarina ili maslaca, a koje su tako neodoljivo ukusne. Radionice su zamišljene tako da se uz ležernu atmosferu kroz razgovor i zabavu nauči i sazna više o

nutritivnim vrijednostima namirnica i pripremu.

Prijave se primaju do 21.03.2014.

5. radionica (mjesečna)

Tijekom mjeseca travnja održat će se plesni tečaj za standardne i moderne plesove.

Naučite i Vi korake iz Plesa sa zvijezdama….

Salsa, rumba, samba, tango, engleski valcer…..

sve vas ovo očekuje ovog travnja u hotelu “Fontana”

Dva puta tjedno (ukupno 8 radionica), u trajanju od po dva sata, kroz mjesec travanj 2014. hotel

Fontana organizira plesne tečajeve standardnih i modernih plesova pod vodstvom profesionalnih

plesača iz Rijeke.

Prijave su moguće zaključno do 29.03.2014.

Više informacija i prijave moguće su na web stranicama: www.hotelfontanabuzet.com

ili na tel. 052 662 615.

Leave a Comment