Anđeli i Dodir svjetla Reviewed by admin on . "Ljutnja, šok, nevjerica, čak i bijes - sve su to emocije koje izazovu trenuci kada se osoba suoči s teškom zdravstvenom dijagnozom. Pita se što je skrivila na "Ljutnja, šok, nevjerica, čak i bijes - sve su to emocije koje izazovu trenuci kada se osoba suoči s teškom zdravstvenom dijagnozom. Pita se što je skrivila na Rating:
You Are Here: Home » Iscjeljivanje » ANĐELI » Anđeli i Dodir svjetla

Anđeli i Dodir svjetla

Karmen petak 28“Ljutnja, šok, nevjerica, čak i bijes – sve su to emocije koje izazovu trenuci kada se osoba suoči s teškom zdravstvenom dijagnozom. Pita se što je skrivila na ovom svijetu da se baš njoj to događa? Nastaje tisuću ‘zašto’, a ni jedan ‘zato’. A onda, čovjek u sebi skupi snage i ide dalje, dan za danom, sat za satom, terapiju po terapiju, i oboruža se nadom, voljom, dozove u pomoć anđela čuvara da ga vodi kroz taj mukotrpni put liječenja.”

Gošća naše emisije u petak, 28.02. je Karmen Damjanić Weber, koja će nam ispričati svoje iskustvo s bolešću, anđelima, o tome kako živjeti, kako razmišljati, kako biti svakim danom bolji čovjek… Karmen je napisala i knjigu, koja je duboko takla mnoge čitatelje, i za neke bila vodič kroz teška stanja i situacije.

Pridružite nam se, dovoljno je da samo malo prije početka emisije kliknete na link: http://bit.ly/Najlaksi-nacin-Karmen-Jerkovic
i bit ćete s nama u virtualnoj dvorani. Moći ćete vidjeti i slušati gošću, napisati komentar ili pitanje.

Dobro došli!

Leave a Comment