Zogan masaža – pomlađivanje je itekako moguće

 

U posljednjih nekoliko godina za Zogan masažu interes žena svih uzrasta se samo povećava. Zogan masaža je prilično jednostavna, lako se nauči i dostupna je svima, i oduzima samo 5-7 minuta dnevno. A u vašim rukama postaje moćno sredstvo ne samo za očuvanje mladosti, nego i za primjetno pomlađivanje lica. Jukuko Tanaka garantira da ćete već poslije dva tjedna svakodnevne masaže primjetiti prve pozitivne rezultate.

Zogan masaža ima značajan efekat u pomlađivanju: vidljivo se smanjuju bore, koža postaje zategnuta, elastična i glatka, formiraju se pravilne konture lica, eliminiraju se otoci i nadutost lica, smanjuju se ili potpuno nestaju podočnjaci , rješava se problem „drugog podbratka“. Tako jak efekt se postiže zbog masiranja određenih „magičnih točaka ljepote“.

1. Limfna masaža Zogan aktivira izbacivanje toksina, poboljšava ishranu tkiva i oslobađa ih od suvišne tekućine.

2. Duboka masaža mišića lica, koja obuhvaća tehniku manuelne terapije, opušta mišiće, blagotvorno djeluje na kožu i krvne žile lica, jača i revitalizira ih, zateže konture lica.

3. Svakodnevno masiranje lica (5-7 minuta dnevno), omogućit će da značajno pomladite kožu lica, eliminirate sitne i značajno smanjite duboke bore. Riješit ćete se otoka, nadutosti, podočnjaka i drugog podbratka.

Obavljati Zogan masažu uz upotrebu ulja ili kreme za masažu, koje se nanosi na prethodno očišćeno lice.

Jukuko Tanaka preporučuje ulje pamuka. Neki ga zovu još i „zlatno ulje“. Sadrži velike količine vitamina, minerala i omega-6 masnih kiselina. Bogato je i fitosterolima, što mu daje i trajnost, ali i omogućuje da se s lakoćom upija u kožu. Ostavlja poseban osjećaj glatkoće. Vrlo je lagane teksture i koža ga brzo upija. Ako ne pronađete ulje pamuka, slobodno možete koristiti drugo biljno ulje, pogodno za kožu lica (recimo maslinovo ili bademovo, i sl.).

Kontraindikacije za obavljanje masaže:

  • bolesti limfnog sistema.
  • ORL bolesti.
  • bolesti kože lica.
  • Ako ste prehlađeni, curi vam nos i imate povišenu temperaturu – bolje da se suzdržite od masaže, jer prije svega utječe na limfni sistem, aktivirajući ga.

Ovaj video će vam pokazati kako pravilno raditi Zogan masažu. Ne treba vam ni ogledalo, samo gledajte na ekran svog računala i ponavljajte pokrete, dok ne zapamtite. Na kraju videa vidjet ćete rezultate „PRIJE“ i „POSLIJE“, poslije dvotjedne masaže lica tehnikom Zogan.

Odvojte desetak minuta slobodnog vremena, opustite se i uživajte u svom pomlađivanju.