Bolest i zdravlje

hooBolest i zdravlje su dva kraja istog kontinuuma. Bolest nije nešto loše niti je neprijatelj kojeg se treba što brže riješiti kako bi se vratili svakodnevnim obavezama (naučenom obrascu ponašanja koje možda i nije najbolji za nas).

Bolest nosi poruku, a tijelo ima sposobnost samoiscjeljenja. Ukoliko se porežemo, rana sama zaraste. Slomimo li kost, kost će sama zarasti. Kako je onda moguće da uopće bolujemo od akutnih ili kroničnih bolesti? Mi tijelu možemo pomoći ili odmoći u njegovom procesu samoiscjeljenja. Ukoliko se stalno režem po istom mjestu, rana nikad neće zarasti. Ako dozvolim da se rana inficira, imat ću dodatnih komplikacija. Ovo pravilo vrijedi za svaku bolest, odnosno za svaku životnu situaciju u kojoj se nalazimo. Mi je kreiramo. Svjesno ili nesvjesno. Ključ iscjeljenja, zadovoljstva i ispunjenja je u našim rukama.

Bilo koje Stanje (fizičko ili psihičko) ima neku našu Priču u pozadini (bili je mi svjesni ili ne). Ta priča je najčešće nastala u ranom djetinjstvu i uzrokovala je razvijanje Strategije s kojom kasnije prolazimo kroz život. Koliko god da nam je ta strategija olakšala i omogućila da preživimo loša iskustva, danas uzrokuje to da održavamo stanje u kojem se trenutno ili kronično nalazimo.

Ako se želite pobliže upoznati sa svojim Stanjem, Pričom i Strategijom, ovaj mjesec Vam pripremam nekoliko opcija za to.

U pripremi su nova predavanja na temu psihološkog i duhovnog razvoja. Iduće predavanje je na temu “Maske – uloge koje igramo”, i to već idući četvrtak od 19:00 do 20:15 u prostorima MMC Kopriva, Ilica 196. Detalji su  na facebook linku: https://www.facebook.com/events/564720730268134/.

Za predavanje se nije potrebno najaviti. Samo se pojavite.

Što se tiče iscjeljivanja (energetskog rada, odnosno bioterapije), osim dosadašnjeg rada po Domančićevoj metodi nudim i iscjeljivanja po metodi Barbare Brennan. Ukoliko ste više zainteresirani za psihološki rad, nudim Vam integrativnu terapiju.

Kako izgleda tretman iscjeljivanja po metodi Barbare Brennan? Za vrijeme tretmana ležite odjeveni na stolu za masažu, a terapeut radi na Vašem energetskom (a time i fizičkom) tijelu pokretima ruku i polaganjem ruku na Vaše tijelo. Tretman traje oko sat vremena, a cijena je fiksna. Detaljniji opis, kao i usporedbu s bioenergetskim tretmanima po metodi Zdenka Domančića, možete pročitati na linku:http://www.alternativainformacije.com/2013/09/07/energetski-rad-usporedba-dviju-tehnika/

Integrativna terapija traje 70 minuta. Radi se o psihološkom radu koji uključuje naših pet razina: Tijelo, Emocije, Um, Volju i Duh. Također ima fiksnu cijenu. Informacije o integrativnoj terapiji i što ona jest možete vidjeti na linku: http://www.alternativainformacije.com/2013/10/16/integrativna-terapija-i-energetsko-iscjeljivanje/

Energetski i psihološki rad moguće je kombinirati jer se odlično nadopunjavaju. Za obje terapije potrebno je najaviti se unaprijed i rezervirati svoj termin na broj mobitela 091 6216 535.

Ako ste zainteresirani isprobati nešto od navedenog ili se želite zakazati za Vaš redovni tretman, u Zagrebu radim idući tjedan od ponedjeljka 21.10. do četvrtka 24.10. To je ujedno i onaj period tokom listopada kad je najlakše doći do mene. Za sve Vas kojima idući tjedan ne odgovara, moguće je dogovoriti i druge termine individualnih terapija.

hoo