Theta iscjeljivanje

ho

THETA ISCJELJIVANJE je jednostavna tehnika koju svatko može naučiti, a koristi theta moždane valove. Tehniku je osnovala Vianna Stibal, koja kaže da je to stara drevna tehnika koju smo bili zaboravili.

Svi znamo koliko su misli bitne, ali našem svjesnom dijelu pripada samo 12% naših misli, vjerovanja,  i osjećaji, dok na podsvjesni dio otpada čak 88%.

Theta tehnika nam omogućava da pomoću mišićnog testiranja dopremo do naših podsvjesnih misli i vjerovanja, te da pomoću theta valova sve negativne misli i vjerovanja promijenimo u  pozitivna. Mijenjanjem svojih misli i vjerovanja možete trenutno izmijeniti svoju stvarnost.Ova tehnika će vas naučiti kako da to napravite brzo i lako.

Theta tehnikom rješavamo i  naše traume iz prošlosti, koje na nas utječu iako ih nismo svjesni.

U tretmanu i na tečajevima otkrivamo naše blokade, ograničenja, negativne emocije i vjerovanja i sve ono što Vas koči i ograničava.

Ako imate vjerovanje da se u životu može nešto postići   samo i jedino na mukotrpan i težak način, vaša podsvijest će za vas stalno stvarati upravo takve situacije i uvjete, radi čega ćete stalno morati prolaziti kroz takva iskustva u svemu što poduzimate i pokrenete u životu. Promjenom samo jednog ovakvog vjerovanja, cijeli život će vam se promijeniti.

Gotovo svi ljudi nose u sebi razne blokade koje ih koče i ograničavaju. Te blokade mogu datirati još iz fetalnog razdoblja, a najčešće su iz ranog djetinjstva. Čest uzrok problema su nerazriješeni odnosi u obitelji ili s drugim ljudima. U osnovi takvih problema postoje podsvjesni programi, negativni osjećaju ili vjerovanje. Promjenom ili micanjem tih programa, osjećaja ili vjerovanja trenutno ćete osjetiti promjene i Vaše kompletno postojanje mijenja se na bolje.

 Na tretmanu ili tečaju možete pronaći uzroke svojih nezadovoljstava i neuspjeha., te ih lakoćom otkloniti.

Uspješnost i jedinstvenost ove tehnike potvrđuju i znanstvena istraživanja, koja su nepobitno dokazala da su negativne emocije i energetski poremećaji u našem umu, temeljni uzrok bolesti u našem tijelu.

Sada sami možete stvoriti  uvjete i situacije kakve želite, sami kreirate svoj život, svoju stvarnost, te mičete prepreke koje su vam do sada stajale na putu do ostvarenja.

ho
Seminar Theta iscjeljivanja održat će se u Dubrovniku od 27. rujna do 29.rujna!

Vrlo smo počašćeni što je Stephen Parker zbog velikog interesa odlučio održati osnovni tečaj theta healinga u Dubrovniku krajem rujna ove godine.

Steven je stručnjak na području osobnog razvoja i certificirani master učitelj ThetaHealinga s desetogodišnjim iskustvom. Tečajeve održava na tri kontinenta.
Sam tečaj trajat će 3 dana. Počinje u petak 27. rujna od 17-20 sati te se održava i u subotu 28. i nedjelju 29. rujna od 9-17 sati. …
Previđen je rad u maloj grupi od maksimalno 10 polaznika.
Tečaj će biti dvojezičan – na engleskom ( Stephen Parker) te na hrvatskom (Marija Deur).
Za koga je ovaj tečaj?
• Pojedince koji bi voljeli naučiti novu tehniku mišićnog testiranja i doprinijeti vlastitom razvoju na osobnom ili poslovnom planu.
• Za sve one koji brzo i lako žele doprijeti do podsvjesnog dijela vlastitih misli. Svi znamo koliko su misli bitne, ali našem svjesnom dijelu pripada samo 12% naših misli, vjerovanja, i osjećaja, dok na podsvjesni dio otpada čak 88%. Theta tehnika nam omogućava da pomoću mišićnog testiranja dopremo do naših podsvjesnih misli i vjerovanja, te da pomoću theta valova sve negativne misli i vjerovanja promijenimo u pozitivna. Mijenjanjem svojih misli i vjerovanja možete trenutno izmijeniti svoju stvarnost.
• Sve one koji žele riješiti svoje traume iz prošlosti. One na nas utječu iako ih nismo svjesni. U tretmanu i na tečajevima otkrivamo naše blokade, ograničenja, negativne emocije i vjerovanja i sve ono što nas koči i ograničava.
Kakvu ćete korist imati od ovoga tečaja?
• Otkrit ćete nevjerojatni potencijal u sebi samima, kako ćete postajati svjesni snage svojih misli te ćete naučiti kako ih trenutno promijeniti i stvoriti stvarnost koju želite u svom životu.
• Savladat ćete snažnu, nevjerojatno jednostavnu tehniku koju mogu apsolutno svi naučiti i stvoriti si život kakav zaista želite.
• Otkrit ćete tajnu stvaranja neograničenih mogućnosti u svakom području Vašeg života.
• Naučit ćete kako se mišićno testirati te dobiti odgovore od vlastite podsvijesti, povezati se sa energijom svega što postoji.
• Poboljšat ćete svoju intuiciju te naučiti intuitivno očitavati ljude.
• Svi polaznici će dobiti knjigu Theta healing na hrvatskom jeziku, te priručnik.
• Po završetku tečaja dobit ćete certifikat koji Vam omogućava rad s drugim ljudima.
Uspješnost i jedinstvenost ove tehnike potvrđuju i znanstvena istraživanja koja su nepobitno dokazala da su negativne emocije i energetski poremećaji u našem umu temeljni uzrok bolesti u našem tijelu.
Sada sami možete stvoriti uvjete i situacije kakve želite, sami kreirati svoj život, svoju stvarnost, te ukloniti prepreke koje su vam do sada stajale na putu do Vašeg ostvarenja.
Ako ste zainteresirani za tečaj molimo Vas da se što prije prijavite, radi ograničenog broja polaznika.
Kontakt info: theta.marija@gmail.com