Na rubu znanosti: Što je Ho'oponopono?

Mabel i Krešo

 Ho’oponopono je tehnika rješavanja problema, koja velikom brzinom osvaja srca ljudi. Postala je poznata diljem svijeta nakon što se počelo pisati o dr. Hew Lenu, kliničkom psihologu, koji je u tri godine izliječio čitav odjel Državne havajske bolnice za mentalno bolesne zatvorenike.

Ono što je najzanimljivije – nikada ni s jednim od bolesnika nije imao razgovor, nije pripisao terapiju ili lijekove. Radio je isključivo na sebi, a “čisteći” sebe, čistio je, rješavao probleme pacijenata.

Ne postoji područje, problem, koji se ne može riješiti Ho’oponoponom. Neka vas ne prevari naziv na koji polomimo jezik – to je ujedno i jedino teško u ovoj tehnici. Hooponopono je jednostavan, i može ga prakticirati svatko. Ono što će se događati u vašim životima moći ćete nazvati jedino – čudom.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=P22QdiLdTAw&w=420&h=315]

No Responses

  1. Branka says:

    Danas mi se desilo čudoooo! Moja mašina za sudove radi. naime , moja spasiteljka je pre jedno dva meseca otkazala poslušnost, kako nemam para za novu , a nisam bila sigurna vredi li ovu staru popravljati , jedino što sam znala da tehnikom nezarezane olovke, kojoj je gumica na gornjoj strani lupnem po njoj i zaboravim. Tolko sam zaboravila da je dva meseca uopšte nisam uključivala (sumnjala sam da je programator otišao, jer se zaglavi na jednom mestu i vrti ceo dan), danas pomislim ajd da je malo uključim da ne crkne i pumpa, kad ono RADI, SVE PO PS-U. OSEĆAM POTREBU DA IZRAZIM ZAHVALNOST SVIMA KOJI SU DONELI HO-OPONOPONO U MOJ ŽIVOT

%d bloggers like this: